Saturday, December 3, 2011

Nasihat untuk adik yang bertudung

Adik-adik sekolah sekalian, abang ni bukanlah Pak Ustad, bukan Tok Aji, and bukan Imam mabrur, apatah lagi Tok Ketua Kampung Parit Kepundeng Parang Skeper.. 








Tapi kan...kan....kan.....




Adik pakai tudung tu dah lawa dah.....




Tapi lepas tu pakai baju sendat, 




Lengan pendek atau takde lengan,




Seluar ketat adik tu...ish ish ish... memang kasi nampak arca bentuk badan adik,




And pastu adik pergi letak mekap tebal and bergincu 8 inci pulak.



Then jalan-jalan dengan lenggok Inul kat mall.






I mean....




Pernah tak adik tenung diri sendiri dalam cermin, tengok style tu....




And cakap kat diri sendiri....









Sama tak aku dengan awek afrika ni?




Comey tak kitew? Auww~~



Lepas compare tu terpulanglah pada adik nak teruskan keluar berjalan Inul kat shopping complex tu dengan style tu, atau pergi cari dinding yang keras, pastu hantuk kepala kat dinding sejuta kali.



Abang tak marah, abang cakap je...




1 comment:

Aqiim said...

jangan marah ye bang..
HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...