Sunday, December 18, 2011

Hai awak, jom kawin malam ni jugak!

Bila aku blogwalking guna link blog mangkuk, aku suka guna mesej yang catchy tapi lain dari orang lain. Senang cerita yang menarik perhatian la. Aku takkan guna "Singgah sini" "guling-guling sini" atau "melawat blog awak". Benda sopan santun itu bukan cara aku. Aku lebih suka guna cara yang tarik perhatian orang. So bila blogwalking ke blog lelaki, aku suka guna ayat ni: "apa kecoh-kecoh ni? nak mati ke? Eh sori bro. gua berlakon je tadi". And untuk blog pompuan: "Hye awak. Jom kawin malam ni jugak!".


For real. Semua tu joke. And aku forward tak kira pada sape. Tapi tak tahu pulak ada orang take it seriously sampai si Puteri Tutorial Shawl atau nama manja Yana Comey ingat aku betul-betul ajak dia kawin. Awrrr~ *bak kata Shawn Razaleigh.













Ini aku jumpa secara kebetulan.  Teruja pulak dia dilamar Abang Mangkuk Hayun. Abang rilek je. Sebab abang bukan lamar dia sorang je. Ada lagi dekat lapan ratus setengah lagi aweks yang abang mangkuk lamar. Yang lapan ratus orang lagi aku ajak kawin tak taulah diorang printscreen juga ke tak. Hik hik hik.



Yana ini suka buat muka comel terlampau.
Jadi tolong kawal diri anda ye kawan-kawan.






Tapi kalau Yana rasa nak terima lamaran tu.........err.......bagitau la ye. Pasal duit hantaran tu kita cerita  belakang. Hik hik hik.


10 comments:

Aqiim said...

tahniah..
hahahaha

nasha sanza said...

awak rupanya..hehe..memang nakal..

El said...

Aqiim: thanks. aku terharu.


Nasha: hahaha. mana ada nakal, romantik tu. haha

CekbOlat-bOlat said...

curang ngn bolat -,-" #eh? haha

Azham Vosovic said...

haha, kawen lari je terus hehehe

yqnq ellyana said...

oiitt mangkuk hayun ! haha
thanks laa sbb ajak kawen even yana org ke 1000000+++ dh awk ajak,HAHA..joking..entry tu saje2 jeklaa,bukan nk kenekan or wut..dun take it seriously tau :')

p/s :nk kawen? bolehh,haha

El said...

haha. ok, memandangkan yana dah terima. semua pun dah setuju, apa yang ditangguh lagi ye dak?


saya terima nikahnya bla bla bla bla dengan mas kahwinnya bla bla bla.


sah? sah? sah? sah?


alhamdulillah

Aqiim said...

saya bantah!!

Niki Razali said...

hahah.. gay partner el da bantah..

Aqiim said...

ciss ada pulak si niki nie..haha
ok2 aku terima.. ha sah sah!
ambik nk sgt kahwin kan.. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...