Monday, May 7, 2012

Puisi Kehidupan

Ada orang gila dihujung kampung.

Orang gila dihujung kampung.

Dihujung kampung.


Ada bangkai ditepi jalan.

Bangkai ditepi jalan.

Ditepi jalan.


Ada lembu dibelakang rumah.

Lembu dibelakang rumah.

Belakang rumah.


Ada tahi didalam mangkuk tandas.

Tahi didalam mangkuk tandas.

Mangkuk tandas.


Itulah yang dinamakan kehidupan.

Dinamakan kehidupan.

Kehidupan.






Aku sedang ketandusan idea.


13 comments:

nurshamila said...

adeh apa benda la ni.. haha lawak gila

Ninaaa said...

Eh ni buat aku teringat kat 1 game la!

Game tu kau kne ckp baris ayt yg susah2 kt seorg ketua dlm group then ketua tu akn kbo ke ank buahnya. lama2 ayt td dh jd merepek. ahaha

Cik Nurul said...

bhahahahaa sekali baca macam pelik. 2x baca macam kelakar pulak :D

Encik Atan said...

ish malunyer...

E F F said...

kakakaka lawak la ko ni

niesasukasuki said...

LOL. sampai habis jugak sy baca haha.

El said...

ini entry la wahai cik sharmila. haha

El said...

nina: game tu lain. ini lain. semua lain....kita dua je sama. so jom dating. haha

El said...

cik nurul: jangan baca kali ketiga. nanti jadi tak lawak semula

El said...

encik atan: kau ni dah kenapa? haha

El said...

niena: eh ni belum habis lagi. ada pat puloh helai page lagi. nanti publish

SaddLone said...

aku sedang komen sini
sedang komen sini
komen sini

haha lawah loh!

El said...

lawah pun boleh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...