Thursday, May 3, 2012

Bancian blog. Siapa jawab dia comel

Sebelum bermula, mari sedekahkan fatihah pada Bob Kuman yang dah meninggal dunia 4.38 petang tadi. Terima kasih pada sumbangan beliau dalam industri seni and arena komedi.

So, aku tak ada apa-apa benda sangat nak tulis. Cuma nak bagitahu pada sesiapa yang rasa ada bran dan rasa dirinya hebat membuat entry yang kelakar, lawak, best, sedih, shahdu, romantik atau apa-apa artikel yang best nak diterbitkan kat blog sini, sila email kat elspitz@yahoo.com. Artikel yang terpilih bakal memenangi mangkuk tingkat cap lima beruang yang kelaparan, tajaan Atan Marketing Sdn Bhd.

Oh ye, sebelum mengundurkan diri dari katil ditempat saya menaip entry ini, saya nak buat undian, pollls, bancian, questionnaire atau segala perkataan yang sama erti dengannya. Siapa jawab dengan penuh komitment dan jujur, akan dapat flying kiss dari Aqiim sorang satu. Itu untuk perempuan lah. Untuk lelaki tak ada fying kiss dari sesiapa. Tapi siapa yang tak jawab, mungkin dapat flying kick dari Ubi. So, bersiap sedialah...


Siapa author yang paling macho?

  1. El
  2. Aqiim
  3. Atan
  4. Abang Sudin
  5. Ubi Snyder

Siapa author paling jelita?

  1. Peah
  2. Cik Ungu
  3. MALIN
  4. Niki Razali
  5. Neelofa.

Siapa author paling kamu suka?
  1. El
  2. Aqiim
  3. Atan
  4. Abang Sudin
  5. Ubi Snyder
  6. Peah
  7. Cik Ungu
  8. MALIN
  9. Niki Razali

Siapa author paling sesuai berlakon menjadi Sarip Dol, samseng kampung sebelah?

  1. El
  2. Aqiim
  3. Atan
  4. Abang Sudin
  5. Ubi Snyder

Siapa author paling sesuai jadi berlakon jadi  Mak Midah, mak bidan terunggul?

  1. Peah
  2. Cik Ungu
  3. MALIN
  4. Niki Razali
  5. Neelofa

Siapa author perempuan yang sesuai jadi girlfriend El?
  1. Neelofa
  2. Neelofa
  3. Neelofa
  4. Neelofa
  5. Neelofa


Hai Abang El....



Terima kasih. Sila reply di komen.

  
    

9 comments:

Hikaru Yui said...

1

xtaw sbb xpnah tgk

1 8

1

1

yuna..kahkah

tahniah aku telah menjadi comel

sis92 said...

tahniah wa bakal jadi comel..

1) atan
2) niki
3) semua wa layan
4) el
5) neelofa
6) tak da jawapan

hahaha tahniah wa dah kompem comel weee :D

El said...

hai Hikaru! hai Sis!
tahniah anda berdua sudah jadi comel.


pada reader yang lain, mereka sudah comel. anda bila lagi?

Chikova_Airashii said...

ni ape asik seru2 name ai dalam bancian blog lu ni haa!!!!!!!
ai dah bepunye k harap paham.sekian.
- neelopah

Sepul Lupes said...

Semua jawapan adalah neelofa keCuaLI Soalan Last... tiada jawapan

MALIN said...

el jek lah rangkul semua anugerah, haha

El said...

chikova: eh awak ni nek lopah, bukan neelofa...

El said...

sepul: jangan malu untuk jawab soalan last tu. jawab dengan jujur ok

El said...

MALIN: aku taknak rangkul apa2 anugerah. dapat rangkul pinggang Neelofa pun cukuplah...awrr gatalnya tangan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...