Friday, May 11, 2012

Gajah tu comel Sebenarnya

Waktu tu pukul 9.30 pagi. Serius tahi kalau pukul 9.30 tu kalau fakulti aku tak sesak tu maknanya Siti Nurhaliza nak beranak la tu. Sesak dia tu boleh korang ibarat kan macam cari sebutir pasir dalam tepung. Tak pun macam sardin yang disumbat-sumbat dalam tin. Atau nak lagi hardcore, kereta kancil tu sumbat 30 orang. Sesak tak sesak la kan.


Nak dijadikan ceritanya, time aku tengah bersesak-sesak nak masuk kelas dengan sorang member aku ni, adalah sorang mamat foreigner ni. Mamat indon. Boleh pulak dia cakap dengan member dia 

"Underwear ku nggak kering!"

Time tu muka aku dah berkerut tahan gelak. Jauh sikit aku jalan, aku tanya member aku.

"Ko dengar tak indon tu cakap apa tadi?"

"Tak. Dia cakap apa?"

"Dia cakap, underwear ku nggak kering."

Automatik aku dengan member aku

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH!!!!


Orang indon kat Malaysia ni tak tahu ke yang rakyat malaysia sekarang expert bahasa diorang. Satu hari tu, dalam otak aku terpikir macam mana dia boleh tahan pakai underwear yang basah macam tu? tak sejuk ke?
Mushkil kejap.



# gajah tu comel kan. 

7 comments:

Aqim said...

eeeeeeee apa mamat indon tu pakai spender basah?
hahahaha

SaddLone said...

haha opss hati2 org indon kami banyak tonton sinetron ya sekarang.
aduh lawak gila lkot.

nurshamila said...

kejap. tak pham. apa kena mgena dgn gajah?? blur jap. haha

Encik Atan said...

mesti mamat indon tuh rase mcm kt dlm akuarium...

faiz fakhirin said...

gajah itu kiut?

fizafantagirO said...

hahaha gila kentang betul . cmne leh tahan .tapi . gajah ? spender ? apakah kaitannya ? hahaha

Miss Euphoric said...

bagi aku gajah tu handsome bukan comel :) http://tiaeuphoria.blogspot.com/2012/04/tan-sri-handsome-macam-gajah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...