Friday, December 2, 2011

aku sayang kau gila babi lah sial!

ehem ehem. first of all, abang nak mintak maaf lah kalau tajuk entri nie nampak terlalu ganas sangat. abang saja nak buat macam tu. baru menarik. tak gitu?

ehem. sebagai seorang kaki online, abang selalu jugak perhatikan gelagat kapel-kapel kat facebook. ewah ewah. kalau tengah bercinta tu, ayat kemain jiwang. semua nak sweet aje. ada satu perkataan yang selalu abang jumpa. biasanya diungkapkan oleh si wanita. "love u so fucking damn much baby!". amboi. teruk sangat bunyinya tu dik. kalau dalam bm, bunyinya lebih kurang macam nie, "aku sayang kau gila babi lah sial!" ish ish ish. kesian pasangan adik tu. tak pasal-pasal kena maki free.

nie abang nak cakap. kalau boleh, ucapan sayang tu tak payah lah nak over sangat ye dik. cukup sekadar "i love u" je. kesian pasangan adik tu asyik kena maki je. lagi satu, tak payah nak berfucking bagai lah dik. walaupun abang nie lelaki, tapi abang tak nafikan, lelaki nie bukan boleh percaya sangat. adik berlove fucking bagai, sekali kena betul-betul, baru adik tau. abang nasihatkan je. abang tak cakap semua lelaki. ada segelintir je. bukan semua.

ingat tau dik. jangan over dalam bercinta. bila dah kena, kelak diri sendiri yang merana. kumbang bukan seekor, bunga bukan sekuntum, mana nak sama cik adik seorang. okeh, chow.


sekadar gambar hiasan.

6 comments:

syafiqakarim said...

pena buat entry ni juga.
rata rata setuju.konon remaja.
haha

Ungu Violet said...

agak-agak sudah la ye dik..

eh ternasihat jugak..:P

Niki Razali said...

ak salu jmpe ayat ni

i cyunk u ketat2.. muach muach!



fak ko la ( ni aku mncarut)

hani said...

salu rasa geli geli dalam perut baca ayat 'sayangsayang' bebudak remaja gedik kt fb.haha!
pulak tu klu ejaan pelik2 siap ada hurup 'w' kt ujung tu
tak paham!
*ke, saya sudah tua?*

si robot comel said...

i love you like a song baby,haha

El said...

hani: mungkin jugak awak memang tua..keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...