Friday, December 2, 2011

Darah HIV dalam Pepsi?

Semalam member aku dapat SMS forward, katanya buat masa ni jangan minum Pepsi, Tropicana Twister, and apa lagi tah jenama air yang company sebumbung dengannya. Reason? Katanya ada pekerja kilang minuman tu ada HIV, then dia inject darah dia yang najis mutawasittah tu kedalam minuman. So, bila korang minum korang akan dapat HIV. 





Member aku yang baru lepas minum pepsi terus kata nak buat medical checkup.





Whaddehel? 








Kini Pepsi datang dengan 3 persia:, Perisa HIV, perisa Denggi,
atau perisa angin ahmar. Buat pilihan yang tepat.



9 comments:

Aqiim said...

errrr...
boleh pcaya ke nie?
ataupun tu cuma mesej berantai?
ataupun wujudnya satu konspirasi untuk mnjatuhkan company pepsi?

ehh trasa mcam detektif conan lak aku bnyak tnya nie.. hahaha

El said...

tak payah rasa-rasa lagi, memang mesej berantai pun yang dibuat orang yang jongos..haha.

yang percaya pun sama jongos

El said...

by the way, asal komen kau kat blog aku taknak keluar?

Aqiim said...

woii apasal hilang lagi?
ah nak merajuk lah camnie.. -,-

Mohamad Zawawi said...

El & Cik Ungu, ym korang ape?

El said...

zawawi: hang nak buat apa ym? nak santau kami ke?

Mohamad Zawawi said...

haha.. rasenye berminat jugak.. senang tak proses menyantau nih? XD
takde.. saje nak add.. tambah kenalan..

EZAN IDMA said...

ye ke. nasib x minum air gas. haha

El-Janna said...

kah7878 sengal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...