Tuesday, December 13, 2011

Abang tanya adik jawab: Tandas

Kalau lelaki pergi toilet lelaki, kalau perempuan masuk toilet perempuan.



Male: "Hye, awak single?"
Female: "Tak kuasa aii~"




Kalau pondan masuk tandas mana? 



"You ni jahat taw tanya soalan macam ni.
Malu ai..Auww~"



Sape dapat jawab dengan soalan paling bernas akan menang hadiah keropok lekor Mak Tijah sumbangan Mak Tijah & Co. Kalau dah menang pandai-pandai la cari sendiri mana Mak Tijah tu ok?
Bubye.

7 comments:

Aqiim said...

tu pondan ke?
boleh tahan.. argh knpa aku berperasaan macam nie.. hahaha


errr..
tak payah msuk tndas mana2 kot..
tahan smpai balik umah..

hahaha

El said...

kau jangan...sejak kau putus cinta ni, kau dah lain...


(berundur perlahan-lahan)


haha

Farah Rafiqa Zainal said...
This comment has been removed by the author.
Atiqah Wadiah said...

pondan masuk tandas perempuan..

El said...

asal post kak farah kena remove? sape remove? sape? baik jawab cepat

El said...

atiqah: sure ke ni?

Aqiim said...

dia remove sndiri kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...