Thursday, December 22, 2011

Korang pernah tak....

Masa kecik-kecik dulu pernah tak korang buat benda-benda macam ni:




1) Setiap lukisan pemandangan dalam pendidikan seni, korang akan lukis backround bukit dua biji and matahari kat celah bukit tu.


2) Try guna remote control sambil melangkah makin jauh dari TV untuk tengok berapa jauh remote tu boleh sense.


3) Tutup pintu peti ais slow-slow untuk tengok macam mana lampu peti ais tu tertutup.


4) Fikir dalam sebiji TV ada satu mesin yang putar gambar banyak-banyak sampai jadi imej bergerak.


5) Fikir lelaki dan perempuan yang cuma berkahwin je yang akan dapat anak, and lelaki and perempuan yang dah berkahwin tak perlu buat apa-apa then terus dapat anak.





Kalau semua diatas korang pernah buat, tahniah kita sama.


6 comments:

Saddila said...
This comment has been removed by the author.
Saddila said...

okay number 2 tu menatang apa ? sumpah tak penah ada dlm kamus hidup . eh okbai

cik ungu said...

Dulu aku selalu try masukkan jari celah jaring-jaring kipas meja. Nak test sakit tak.

El said...

dila: nombor 2 tu tak ada dalam kamus hidup sebab dia ada dalam kamus oxford je. cuba check balik

cik ungu: mesti bilah kipas tu patah kan?

Peah Glemer said...

tak sama ah, sory haha

Aqiim said...

aku sama dgan cik ungu..


maaf el, kita tak sama..
kahkahkahkah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...