Monday, December 19, 2011

Grrrr

Aku nak minta tolong sikit boleh tak?

Ajarkan aku macam mana nak sebut perkataan GRRRR.

Kebelakangan ni ramai benor yang hantar mesej kat aku perkataan ni. Tak ada perkataan lain. Perkataan ni je. Terutamanya lepas aku bangun tidur. Apasal ha? Keypad rosak ke sampai taip banyak sangat R ni? Lepas tu baru aku perasan ada banyak call yang aku tak sempat jawab.

Ni ayat shortform baru ke?

Ah, lagi satu.


Kawan aku pernah hantar mesej kat aku.

LMAO

Apa benda ni wei?

Takkan Limau kot. Nak suruh aku beli limau ke apa?

3 comments:

Aqiim said...

grrrrr tu mrah lah..
konon2 mcam marah lah..
eh kau paham x nie? haha


LMAO tu limau lah kot..
hahaha

syafiqakarim said...

grrr tu macam bajet domo.
rawrrrr.haha.ok susah nak explain
kpd lelaki.
err LMOA tu tak pasti

El said...

aku ingat malas nak komen. tapi in case kau betul2 tak tau, LMAO tu means laugh my ass off. sekian terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...