Thursday, December 15, 2011

mangkuk punya traffic






Cik Ungu yang jarang-jarang post pun jadi penyumbang traffic paling tinggi. Biasalah hotsetaf kan. Aqiim pecite duk bawah-bawah tu? Haha.


Ingat nak bagi hadiah pada sape yang sumbang traffic paling tinggi, tapi mangkuk bercorak abstract tu dah habis stock pulak. So teruskan memangkukkan diri anda dengan lebih ekstrem lagi, supaya mangkuk tadi ada balik stocknya. Ok takde point langsung ayat aku. Dah la, aku ngantuk ni. 
Chow.


2 comments:

Aqiim said...

apasal aku duk bawah skali?!

takpa, kau tnggu lagi 10 tahun..

aku akan dduk kat atas...

kau tunggu..

lagi 10 tahun..

10 tahun..

T_T

El said...

10 tahun lagi blog ni mungkin dah jadi bangkai kat tepi jalan tau x...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...