Tuesday, January 17, 2012

Entry takde idea

Orang akan sensitif bila kita cakap pasal benda yang berkaitan dengan keyakinan diri someone. Kalau orang tu pendek, kau tanya berapa tinggi dia. Dia sensitif. Kalau dia botak, kau borak dengan dia pasal fesyen rambut. DIa sensitif. Kalau dia bodoh fail exam, korang mengumpat pasal orang lain yang fail lapan paper, dia sensitif. Kalau dia baru lepas kena dumped dengan gefren dia, kau cerita pasal kau baru dapat gefren baru. Dia sensitif.




Kalau anda adalah seorang yang sensitif....
















Cepat-cepatlah bayar zakat.  (tiba-tiba)

 

6 comments:

Peah Glemer said...

aku sensitif kalau aku tengok hindustan.

El said...

itu bukan sensitif. itu jiwang namanya. haha

Peah Glemer said...

ciss kau el. aku bunuh kau kang! (sensitif sangat ni)

El said...

jangan bunuh aku. kulit aku sensitif (takde kaitan)

Mr.Clive said...

aku ngan member2 aku main langgar je nak cakap apa.sebab kalau bersikap berlindung ni nanti akan menjadi virus,lagilah sakit pastu.so,marilah kita menjadi jujur dan jadikan orang yang sensitip ni menjadi bukan sensitif!hauahuahauh

El said...

apa kata bagi aku langgar sekali member kau tu. langgar betul2 tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...