Saturday, January 14, 2012

Baca jelah jangan banyak tanya

Aku dah edit blog ni, tukar background kaler and header. Why? Sebab aku rasa blog ni perlukan pencahayaan yang secukupnya agar dapat berkembang sihat. Apa ingat pokok tauge je ke perlu cahaya? Aku tengok balik template yg sebelum ni, gelap, hitam and sugul. Aku rasa orang mungkin akan tension bila masuk blog ni if tone yang gelap tu menghantui jiwa mereka, seolah-olah jika mereka masuk blog ni mereka rasakan yang mereka sedang menghampiri maut. Mungkin Cik Ungu dengan maut memang tak jauh beza,  tapi tak perlulah tempah maut sangat. Eh apa aku cakap ni?


Back to the topic............ah aku dah lupa nak cakap apa tadi.



Apa-apa pun sape rasa template kali ni lebih lawa dari sebelumnya sila angkat tangan. Sape rasa lebih buruk sila angkat member kat sebelah. So semua rasa template ni lawa? Bagus. Duduk diam-diam.


 Oh by the way, aku nak someone tolong buatkan header baru. Header ni aku buat cincai je. Nampak macam gampang.

 

9 comments:

fadh leyanie said...

komen mnggunakan jari.Blog ni kemas.

+qAsiH naDiRa+ said...

sebelum ni aku gune template itam gak,mmg betol pun nampak x cool~ni ok la ni ade kelabu2~

El said...

fadh leyanie: kemas je? itu je? grrrr

El said...

qasih: baik2 sikit, blog gua kaler hitam hijau tau. huhu

Peah Glemer said...

lawa la ni, tak bersyukur ahh kau haha

Aqiim said...

template yg baru nie nmpak macam....

ok not bad.

hehhe

El said...

ok. aku rasa semua dh puas hati

Cik Muda said...

takkk...takk..

tak ada beza pun maut dan cik ungu...sama saja...~

El said...

cik muda: lepas ni kalau dia cari kau jangan panggil aku ok?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...