Friday, January 20, 2012

3 jenis mangkuk yang tak boleh dimaafkan.

1. Mangkuk yang parking block kereta lain yang nak keluar. Kalau aku bawak kereta kebal boleh jugak aku lenyek kereta kau untuk keluar.

2. Mangkuk yang berak kat toilet public tapi tak flush. Biar je tahi dia berenang-renang bahagia dalam mangkuk jamban tu.

3. Mangkuk yang pasang lagu kat blog. Sorry girls, sebab koranglah mood aku untuk blogwalking selalu hilang serta merta.





Kalau korang bloggers yang ada lagu pungpangpungpang kat blog and taknak diri anda dikeji dengan lebih dasyat, sila buat salah satu dari ni:

  • Buang widget lagu tu.
  • Terjun sungai, sekali dengan blog-blog kau sekali.

Sekian terima kasih.  (mood: tensiongilebabi)

7 comments:

AkMa said...

garagnye ence mangkuk... :D

El said...

biasalah. period. ehh?

~pP_guSi~ said...

aku masuk dalam mangkuk y nda ble d maafkan juga..hihih no 3 is me.. hihi

El said...

so dh decide lom mna satu nk buat?

~pP_guSi~ said...

ada option lainka? > < !

El said...

option lain: minum sirap cmpur kopi jantan campur serbuk kari babas. Pastu buang widget tu

~pP_guSi~ said...

the end kena buang juga? hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...