Saturday, January 28, 2012

Ini Bukan Sebarang Offer


Bismillah


Ya..Ya..
Penulis blog ini masih lagi 5 orang.
Siapa yang ingat aku dah mati tu, memang biadap tahap tertinggi.
Aku agak sibuk. Dan aktiviti menghapdet blog memerlukan daya istiqamah yang tinggi dan lama.
Sebab tu aku lama tak hapdet.


Sebenarnya,
entri ini tak ada motif.
Aku saje taip-taip dengan tujuan agar aku tak nampak pemalas sangat.
Sambil-sambil mengaburi mata El, Aqiim, Niki dan Peah bahawasanya aku tak hapdet sebab sibuk.
Dan juga mengaburi mata korang semua bahawa aku betul-betul banyak masalah negara nak diselesaikan.

Menjadi tak.?


Ya..Aku tau lakonan aku selalunya menjadi.
Kalau tak, takkanlah orang panggil aku Mulan Jameelah.

Eh, Mulan tu penyanyi kan? Bukan pelakon,kan?
Ehhh kesah pulak akuuu.

Ok. Itu introduction. Jahanam punya panjang.


Aku ingin meng-support kata-kata El sebelum ni yang menuntut penulis-penulis blog baru untuk join blog ni. Blog ni memang bangang dan tak bertujuan yang lurus. Tapi penulisnya tak bangang sangat. Eh?
Untuk yang asek nak hapdet tiap hari atau selang 2 hari sekali tu, haaa.. elok sangatlah nak join. Daripada membazir space di blog sendiri, baik membazir di sini. Ye dak?

Tak perlu hebat pun nak join blog ni. Malah makin tak hebat, makin kami suka. Hatta jika keyboard kau cuma ade huruf A,B dan C saja pun kau masih boleh join. Dan kau hapdet entri yang cuma letak titik noktah saja pun kami okay saja. Sebab penulis masing-masing duduk jauh. Kalau dekat, boleh juga kami nak terajang perangai kau yang buat begitu. Tapi kami tak mampu. Maka ambillah kesempatan ini. 

Owh, janganlah gundah tentang gaji atau elaun sebagai penulis blog ni. Kepada jejaka yang berminat nak join, aku akan cuba sedaya upaya untuk dapatkan no fon Niki atau Peah untuk korang. Kepada perempuan yang berminat pula, aku akan cuba segigih dan segagahnya untuk set date appointment korang dengan El dan Aqiim.

Setuju?

Kalau setuju, tarik bulu hidung sekarang sampai licin.

Tata..!~



22 comments:

El said...

aku cop hanis zalikha

cik ungu said...

-.-


aku tak rasa dia baca pun kat sini.

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

kalo la gua boleh tarik bulu hidong..

i wish i could~

wah said...

bulu hidung tak cukup panjang nak ditarik -.-

Niki Razali said...

aku makhluk lesbian..
juga tak mempunyai telefon..

jadi jgn mintak num aku..

ayien :) said...

gua mcm berminat.tapi kan... japjap.kalau gua nak buat entri merapu boleh tak ?

RAIZAN said...

saya nak! Suka merapu nih! Tolong2! Pleeezzz!!

c'axoera ヅ said...

xjumpa lak bulu hidung heheh

aliza nuraini said...

saya teringin . tapi .. macam hidung tak mancung tak berbulu pipi licin tersorong2 . dah tarik bulu hidung . tapi makhluk yang bergumpal hitam2 melekit pulak yang keluar .

cik ungu said...

nur aqilah :

aphal lak takleh?
meh weolss tolong tarikkan dengan hidung2 skali.

cik ungu said...

wah :

boleh try pakai tonik rambut.

takpun masuk yun nam hair care.

cik ungu said...

niki :

lesbo punya hanfon lagi mahal rasanya.. -.-

cik ungu said...

ayien :

memang itulah tujuan si EL tu buat blog ni pun.

if berminat, sila konfemkan di sini atau mana2 papan tanda di highway karak.

cik ungu said...

raizan :

haaa..
akak tau awk memang ada masalah kewarasan. sebab tu nak join kan.

boleh je, boleh je.
join la join la.

sila komfemkan ye.

cik ungu said...

c'axoera

payah btul nak taip nickname ni.
cuba pakai tonik rambut atau yun nam hair care dalam hidung.

cik ungu said...

aliza nuraini :

ehh,
kitorg mmg cari penulis yang hidung pesek, pipi tersorong2.
memang carik.

kalau brminat, sila komfemkan ye, ye.

aliza nuraini said...

CIK UNGU , memang teringin pun .. tapi sudikah anda , brader2 , and kakak2 yg lain terima sy yg agak tidak berharga tak bernilai nih ?? silalah abg2 dan kakak2 buat persidangan agung berkali2 . sy nih masih budak berhingus . (sedut2 hingus) tak geli ke ?

cik ungu said...

aliza :

berdasarkan entri brader El sebelum ni, dia memang mencari.

diharap dapat roger dia sbb dia yang handle tuuuuu. akak tolong re-promote je haa. akak pun part-timer je sini yangg~


*EL : sila alert!.

ayien :) said...

haih.nie emel >> ainaries94@yahoo.com

aliza nuraini said...

waduh . tgu je lah bunyi dr EL .

abdol said...

ni selection terbuka ke mende.. wa nak join lah camtu, janji tak dpt gaji..

cik ungu said...

all :

terbukaa.


tak perlu ada skill korek hidung guna ibu jari kaki pun -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...