Thursday, January 5, 2012

Kau tahu ombak rindu?

Update: Sebelum baca entry ni, tolong aktifkan mode tangan-kedada-mata-keatas. Kalau takde mode ni sila download cepat.


Ombak Rindu.

Cerita itu best. Ye, ia lebih best dari movie box office 2 Alam, dan filem terbaik Asia, Senario Ops Pocot. Ada ura-ura mengatakan ia menyaingi filem-filem Ahmad Idham dan David Teo dan mungkin bakal merampas takhta Sembilu sebagai movie melayu yang paling hebat dalam sejarah perfileman malaya.







Sila tengok movie ni sekarang dan menangis puas-puas hingga demam kuning. Ok bai.

7 comments:

blog-tips-kurus said...

tunggu masuk IB le..

si ngokngek said...

demam kuning??HAHA
tp diadaptasi dr novel.mcm tak tulen sgt..hee:))

El said...

kalau korang rasa aku betul-betul maksudkan yang cerita ni best, terpulanglah..

El-Janna said...

ala tak nangis pommmm

cik ungu said...

eh. haritu mcm da ade.
ape yg lain ni.



lapar.
xleh berfikir.

fadh leyanie said...

novel ombak rindu lagi best dari movie.

El said...

cerita ni tak best lah woi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...