Monday, January 30, 2012

Kisah El dan Juliana Evans




Tadi Juliana Evans call aku, tanya aku sihat ke tak. Aku jawab, " Tak sihatlah sayang. I demam." Juliana Evans dengan suara manja membalas, " Haaa..ni mesti sebab mandi hujan ni." Aku dengan suara macho membalas dengan spontan, " Bukan. I demam sebab dah  5 hari I tak jumpa U."  Juliana Evans tersipu-sipu. Tawa kecil kedengaran. Comel benar bunyinya.
Dia membalas, "Eeee...nakal lah dia ni tau." 


Aku cuma tersengih mendengar tawanya.







Aku masih tersengih.






Dan masih tersengih.









Masih tersengih.







  







Alangkah bestnya kalau betul-betul ada girlfriend macam ni.






    

12 comments:

Miss Volvo said...

hi boifren i shaheizy sam okeh! :P

Rayleigh san said...

dah kritikal kau punya demam nih..hahaha

Peah Glemer said...

hahhaa kesian kau weh!

El said...

miss volvo: patutlah hari tu dia mengadu gefren dia suka korek hidung depan orang ramai

El said...

rayleigh: mati-mati aku shawn razaleigh tadi. haha

El said...

peah: kesian kan?

Niki Razali said...

sudah lah kau.. Juliana Evans aku yg punya.

eh! Zizan yg punya. dia kt US skang, boleh plak ko bertenet ngn dia..

abdol said...

bagi jalah ketua editor ni peluang nk berangan.. lalala

El said...

niki: esok aku akan pastikan Zizan takkan balik2 malaysia

El said...

abdol: kau diam. kah kah

Encik Fikhri said...

dah agak dah mesti forever alone endingnye..haha

El said...

fikhri: kau memang memahami. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...