Monday, January 30, 2012

Juling mataku menatap akaun.

Ramai orang suka bercakap mengenai akaun :

  1. Akaun senang tak?
  2. Akaun ni subjek killer, terer jugak awak bawak kan?
  3. Akaun ni susah wooo nak dapat kerja.
  4. Akaun boleh botakkan kepala orang.
  5. Akaun boleh buat orang gila.

Jawapan aku, ya, akaun memang boleh buat aku gila. Dan pakej tambahan, juling. Sila bayang aku jadi gila dan saraf mata aku terjuling sedikit.


Sorry abe Justin, kau memang gila sebab suka nyanyi lagu suara kepit-kepit. Siapa peminat dia? Marah aku ke? Alahhh, kau bukan bagus sangat.


12 comments:

abdol said...

dia ni ke justin?

juling oranya ya...xdalah kacak pon

Peah Glemer said...

abdol

ahh kau yang banyak perasan kacak, kahkah

El said...

abdol: ini Justin Timberlake tau bukan Justin Bieber

Aqiim said...

goodluck peah~
kehkehkeh

Peah Glemer said...

El

kahkah abdol pkir yang ni justin bieber ke?

Peah Glemer said...

Aqiim

tak payah good luck sgt, memang aku malas. haha

biela bell said...

ingatkan juling tengok akaun bank.hahaha ;p

HeNRieTTa JoSe said...

kite xsuka subject akaun juga.....huhuhu....

Niki Razali said...

alaa, apsal kau reveal sifat sebenar akaun sekarang? da la aku kne ambek subject ni sem depan..

mati laa

Peah Glemer said...

biela bell

akaun bank pon ke laut, haha

Peah Glemer said...

HeNRieTTa JoSe

sebab subjek tu gila, haha

Peah Glemer said...

Niki Razali

aku nak selamatkan kau beb, aku tak nak kau mati terkangkang belajar akaun. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...