Monday, January 30, 2012

Selamat hari lahir Niki




Happy birthday to one of our writer Niki atau nama sebenarnya Nurul Syakira Bt Razali, aku pun baru perasan hari ni birthday kau sebab tengok notification kat Skype yang selama ni jadi barang perhiasan kat laptop aku.






 Tak sangka aku Niki...tak sangka aku yang kau pergi dulu sebelum aku. Eh maksud aku tak sangka kau lahir lebih awal dari aku. Aku takde hadiah nak bagi. Tapi alang-alang aku tengah layan Royal Rumble kat Youtube, aku embed kat sini video lagu Happy Birthday kat kau.










Oh ye. Ini gambar terbaru Niki Razali.






Geddit? Geddit? Geddit? Haha.
Happy birthday Niki. Have a blast this year :D

 

5 comments:

abdol said...

bapakkk hot....

Peah Glemer said...

hahaha selamat hari jadi!

cik ungu said...

happy besdey~

Niki Razali said...

telepati ye el?

Haissh ko ni, da la taip nama aku pun salah. lepas tu g reveal umur sebenar aku skali.. argghh! pencabulan hak sungguh, baru nak bajet2 misteri sikit..

nway, tenkiu la.

oh ye, nama aku nurul syakira. bukan nur.

El said...

ok aku akan betulkan sekarang jugak. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...