Wednesday, January 4, 2012

wordless wednesdeyyy!! : 2 alam, feveret si el & peah

Abang tau, benda nie memang dah lama. Ya ya abang ketinggalan. Nak update, memang dah takde idea dah nie. Penulis yang lain pulak dah hilang entah ke mana. Oh, mungkin tengah menghadapi Final Exam agaknya. Gudluck woi! Ok ok, disebabkan abang malas nak tulis panjang-panjang sebab abang dah tau bukan ada orang nak baca pun, maka abang bercadang nak letak gambor aje. At least ada jugak lah update kan? ewww at least you. speaking omputih pulak makk nie. kelas gitu~



4 comments:

si ngokngek said...

LOL...mangkuk jamban sungguh!!

Peah Glemer said...

ohh abang, peah itu aku ke? AHHAA

Aqiim said...

ngokngek


teruk sgt tu mngkuk jmban..
mngkuk hayun ok lagi..
hehehe

Aqiim said...

peah


siapa makan cili, dia terasa pedasnya~
ewahhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...