Friday, January 27, 2012

Please tolong kawan aku.

Aku nak ucapan ribuan terima kasih kepada mereka yang mengucapkan happy besdaay kepadakuuu. Ha! Hadiah besday aku masa hari tu ialah, aku dapat 100% dalam exam akaun! First time dalam hidup woi!

Ekceli, aku nak minta tolong. Siapa penyokong Pahang? Tolong like page ni.




PLEASE, ANYONE?


KESIAN LAH DEKAT KAWAN AKU, DIA CUMA NAK BANGKITKAN SEMANGAT PENYOKONG PAHANG. HIHIKS

3 comments:

El said...

aku tak ambik tahu pasal bola malaysia apatah lagi team pahang. tapi demi semangat kesukanan yg tinggi aku like jugak

Niki Razali said...

maap.. aku penyokong seladang.. gajah2 ni tak masuk list..

cik ungu said...

hepi belated besdey!~


pahang?
maaf. aku hanya ada MU.
err..terkeluar carta pula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...