Sunday, February 12, 2012

Jawapan yang bikin panas

Sudin: Amzan, kau ada nampak tak aku punya....
Amzan: TAK!


Waiter: Encik nak makan apa?
Rukiman: Kat sini apa makanan yang special?
Waiter: Banyak encik. Siakap 3 rasa, sup gearbox, paprik special, tom yam, steambot bla bla bla...
Rukiman: Kalau macam tu bagi saya air kosong je lah.


Hazimah: Encik, tolong cari anak saya encik. Anak saya dah 2 hari hilang.
Inspektor Tarmizi: Anak puan hilang pergi mana?
Hazimah: Manalah saya tahu encik.
Inspektor Tarmizi: Kalau macam tu maaflah, saya tak dapat nak tolong.



Boss: Aminah, mulai hari ni saya naikkan pangkat awak jadi pengurus kewangan.
Aminah: Tapi boss, saya kerja cleaner tandas je.
Boss: Itulah maksud saya. Mulai hari ini awak kerja kutip duit syiling 20sen kat depan tandas.



Lecturer: Siapa kat sini belum siap assignment?
Saripin: Saya puan.
Lecturer: Kenapa tak siap lagi?
Saripin: Kenapa saya kena siapkan?
Lecturer: Sebab saya suruh.
Saripin: Kenapa puan suruh saya siapkan?
Lecturer: Sebab saya lecturer dan awak student:
Saripin: Kenapa puan jadi lecturer?


   

8 comments:

Peah Glemer said...

hakhak cool

Aqiim said...

-______-"

~pP_guSi~ said...

iya..sungguh panas..dan ia tidak lucu pun... sengal...

Wawa.Wafiyyah said...

mangkuk hayun betol ..:-P

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hahaha..putus urat kentut gelak

El said...

peah: tenkiu, aku memang cool. haha

El said...

pp: sape buat lawak? tak nampak tgh serius ni? grrrr. haha

El said...

visitme: lepas ni kalau dah hilang ability untuk kentut jangan salahkan aku. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...