Sunday, November 20, 2011

Pondan

Assalamualaikum.

Aku masih ingat, ketika kejadian itu, aku berumur 16 tahun. Aku nampak sorang awek cun gila babas. Aku tengok dia sambil mata tahan kelip.

Sebab? Aku nampak bulu kaki separa penuh (mungkinkah dia guna Veet sikit sangat?) dan suaranya garau. Masa tuh itu kali pertama aku tengok pondan cun sebab sebelum ni pondan yang aku jumpa semuanya muka macam anjing jatuh ditimpa tangga. Aku rilek lagi. Tapi setiap kali dia keluarkan suara, aku nak tergelak. Dan tiba-tiba aku tak tahan, aku pun,

HAHA HAHA HAHA HAHA HAHA!!


Depan mata dia. Dia bengang mungkin, datang sound aku.


Eh, kau kenapa gelak-gelak hah? Celaka kan kau ni!


Aku pun terasa ingin bangkit membela diri, aku balas,


Amende kau? Aku gelak kat member aku dekat dalam fon ni.
*Tangan sambil tunjuk fon depan muka dia


Dan kesudahan, dia blah macam tu jek sambil ada jelingan manja tapi aku sempat lagi sound kembali, kau dah bengang la tuh kan kakak?

Kalaulah dia tahu aku memang gelakkan dia, rasanya apa dia buat eh? HAHA Sorry akak pondssss. Macamlah dia ada blog pulak kann, auwwww!

Akak benci kau dik.

5 comments:

Atenyana said...

Hahaha...very good excuse!:)

El said...

haha. pondan afrika ni takleh blahh

Aqiim said...

bengang pulak aku tgk pondan afrika nie... =.='

teh o ais limau said...

haha.. terbaekk kau noksss

afzalsukasuki said...

kalau dia tau..mau dia sepak ko time tu gak.jejantans tu jangan dibuat men2!!hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...