Monday, November 21, 2011

Susah kalau orang tak faham ayat sindir

Aku ingatkan manusia yang 20 tahun ke atas dah pandai menterjermah ayat menganjing atau ayat sinis. 
Aku silap rupanya.




And bila kau menganjing orang, tapi dia tak faham, perasaan tu sangat annoying tau tak.

By the way, sape yang tulis dengan tulisan besar kecik and ayat 'aww aww' baik koyak jer slip result SPM tu.  Penat je cikgu BM ajar, tapi ini yang korang dapat. At least kalau ye pun bengap tahap gaban janganlah tunjuk sangat kat orang oke?  




4 comments:

Aqiim said...

apew yAng mSaLahnyew?
aKu tGk ok jew?

cik ungu said...

Aqiim :

mUngKIn aNda GiLewR JuGewR K0wT...?

aer man said...

Memang korang ni buat malu cikgu BM je.. Hahaha

Anonymous said...

Gapo? ambo dok faham langsung
gapo dio tulis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...