Wednesday, November 16, 2011

ehem ehem, ehem..



ehem ehem. eh aku boleh post kat sini la! hahaha. sorry, i'm new here. so i a little bit excited. halo el. hai cik ungu. hai niki. eh, niki? hai, nama saya aqim, awak? hik hik .. ok rasanya tak perlu lah nak buat intro panjang berjela macam cik ungu. HAHA *saja nak cari pasal, so what?

straight to the point, daripada kita merapu. lebih baik kita berfikir macam mana nak majukan blog nie. macam mana nak bagi blog nie dikenali ramai. siapa yang harus bertanggungjawab dalam bahagian promosi? aku rasa, orang yang paling layak, cik ungu. kak farah kak farah, promote lah blog nie, u kan femes. hik hik

dan buat masa nie, walaupun benda nie macam tak masuk akal, tapi tu lah yang kita harus hadapi. kita post entri, dan kita jugak lah yang komen. *tangan ke dada, mata keatas

dah la, malas lah nak taip panjang-panjang. letih tau tak jawab soalan final tadi?! nasib baik apa yang aku hafal, semua masuk. kbai.


p/s: thanks el sebab sudi jemput kite jadi penulis kat sini. kite sayang awak. muah! *gay kan? HAHA

8 comments:

cik ungu said...

waddehek, waddehek?

owh syg, akak bz la show sana sini nak kene attend. Mulan jameelah kannn...

hahahahha.


tengok, author jgk yang komen.
ni bleh menimbulkan keraguan pada umat lain nie

EZAN IDMA said...

hello :)

El said...

kau muah sekali lagi sumpah aku keluar dari blog ni. haha

Aqiim said...

cik ungu

oh lupa pulak..
yelah artis kan.. bizi je memanjang~
*tgn kedada, mta keatas
HAHA

Aqiim said...

ezan


hello ezan.. :)

Aqiim said...

el


apasal?
salah ke aku nak berkasih sayang sesama kita?
HAHAHA

Niki Razali said...

awwww3, brader aqiim tegur kitew laaa.. excited sgt nokk.. hahaha

Aqiim said...

niki


aww awww =.='
HAHAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...