Monday, November 14, 2011

Brader El yang Owsum, Bebeh!


Aku baru tengok profile picture dia kat FB aku dah tau dia seorang yang super owsum. Walaupun gambarnya
sipi-sipi je pun aku dah boleh agak brader ni memang boleh pergi jauh. Korang tunggu lagi 10 tahun, dia akan jadi somebody. Eheh. Kalau time tu dia masih pegang title noob, dunia ni memang tak adil.

Hakhakhak!



# Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.

7 comments:

El said...

asal tetiba gambar aku ni sengal?? haha

cik ungu said...

rasa tersisih sebab takde fb.

dem.

zamira said...

hahaha...brader el yg aweseome eh??sgttt..haha...xnmpk muke nie.nmpk muke la baru marketttt..hak3

El said...

zam, tolong...tolong jangan kantoikan rupa aku sebenar...haha

Niki Razali said...

entry first mestilah kne kasi kipas sama ini boss. hahaha.

cik ungu: i pun xde fb nokk.. curlasstt khenn dok melawan arus pembangunan..

zamira said...

hahaha....gler hape.kalau letak gamba sebenar ko,abes la pauh 2 penuh name ko je.hahahaaha

El said...

@zam: mana mungkin budak pauh kenal aku. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...