Tuesday, November 15, 2011

Aku Tak Glamer



Bismillah


Aku salah sorang penulis blog ni.




Apa?


Tak tanya pun.?




Hmm..
Siapa yang menjawab tadi tu? *asah parang ~






Baru entri introduction dari aku, dah kedengaran suara-suara sumbang mahram di belakang.




Aku tak pasti apakah aku perlu melampirkan biodata aku di sini?
Berserta senarai nama makanan kegemaran dan cita-cita?
Berserta pantun 'Roses are red, violins are blue'?






Beginilah..


Aku tak paksa siapa-siapa untuk baca entri tulisan aku. 
Korang boleh pilih antara sejuta penulis yang lain dalam blog ni.




Tapi, ada satu benda korang harus tau.






Aku pernah santau orang yang tak suka dengan entri tulisan aku.






* kilatkan kuku sambil betulkan spek mata hitam ~






Dah faham sekarang?








*Hey biadap.. Aku tak boleh buat font kaler Ungu sebab background kat sini kelabu.
  Siapa yang sabotaj aku, sila bertaubat sekarang.



6 comments:

Aqiim said...

cik ungu!
hahaha

cik ungu said...

haishhh ada jugaaaa diaaaaa

Cik Ketam Malas said...

hahahhahaha. lawak...

El said...

aku dah tukar putih. kah kah

Niki Razali said...

hardcore giler kasi santau org.. mulai hari ni aku suka setiap entry ko. termasuklah entry yg ko nk taip pd mse depan.

cik ungu said...

Niki.aku hargai perasaan takut buat-buat kau tu.


Apa ke jahanam sgt author komen author ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...