Tuesday, November 29, 2011

ha nak menunjuk lah tu! haktuihh!

tahukah anda? terdapat segelintir manusia yang suka menunjuk-nunjuk? apa, tak tahu? ha meh sini Abang Bunga nak bagitau.

mengikut kajian yang abang dah buat, sikap menunjuk-nunjuk dan segelintir manusia memang tak boleh dipisahkan. eh abang tak cakap semua lah. kan abang dah cakap, segelintir je. ha nie mesti tak baca betul-betul nie. hurm. kata bangang kang marah pulokk.

tak payah pergi jauh-jauh. tengok kat facebook je dah cukup. pernah jumpa tak orang update status macam nie?


ermmm.. boringnya.. 
           via BlackBerry 


banyak kan? hello nokk! perlu ke bagitau semua orang pasal keboringan kau? alahai nok, mak tau, kau sebenarnya saja nak menunjuk blackberry kau kan? ewww pleaseee lah nokk. sakit mata mak tengok. hurm ok lah tu je. abang sebenarnya malas nak taip panjang-panjang. HAHA. okbaiii.
 

 

6 comments:

El said...

bukan itu memang auto ke? hahaha

Aqiim said...

memang lah..
tapi perlu ke tulis 'errmm boringnyaa.." ??
ah apa aku ckap nie
lntak kau lah
HAHAHAH

cik ungu said...

apa yg org duk kagum sangat ngan BB tuh? design macam org tua je. byk lg fon yg mahal. bila pakai bb je terus nak riak. ntah pape.

Aqiim said...

tau takpa cik ungu~
hahah design mcam org tua..
errrr..
apa cntoh henpon yg designnya mcam org muda? =.='

cik ungu said...

samsung, sony, etc. bb tu da la design sama je. susah nak pkai cursor die tu. ah tertekan. public gak best. takyah topup. isi doposen pun leh ckp kan kan kannnnnnnn

Aqiim said...

aah la kan, design sama je. kaler je ada hitam putih. ya ya public jugak yang best! eh teringat lak zaman kecik2 dulu, slalu tepon awek guna public.. hahaha gatalnya msa tu -.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...