Friday, November 18, 2011

El yang hensem

Assalamualaikum.

Aku bengang derr, bukak buka blog ni, terus nampak Rozmey, El kau apsal ha kutuk boipreng aku? Aku dah siap buat header semua pasal dia, tolonglah El, berhenti jeles dengan dia pleaseeee. Dia dah hensem-hensem nak buat DrBook yang aku rasa memang hampeh tu, lantaklah dia bahagia dengan diri dia, yang penting aku tak suka cerita 2 Alam celaka tu. Ehh aku ni suka Rozmey ke tak ni?

Aku harap seronok leww dapat tambah kengkawan. Seronok! Hidup ini terasa di syurga, tak sabar menunggu hari esok, umpama mawar yang sedang mekar *Macam lagu Sofaz jek. 

El ajak aku join group mangkuk tingkat ataupun mangkuk hayun yang aku kira merujuk kepada dia sendiri sebenarnya, oppss jangan mengamuk nanti tak hensem. Aku pun berminat jugekk sebenarnya hihi

Salam perkenalan dari Peah!


5 comments:

El said...

welcome bebeh! haha.

Peah jangan nak main2, Rozmey optimis yang Dr Book dia tu mungkin dapat 40JOTA pengguna nanti.


mungkin kali ni betul, sape tau? HAHA!

Peah Glemer said...

Haaaaahhh yelahh Peah percaya BOLAT BOLAT

*muka terpaksa gila-gila

Tapi si Rozmey tu semangat kental sangat eh? Power siot haha

Aqiim said...

omg omg!
si peah pun ada~
yeahhh~
hai awak!
hik hik ^^

Peah Glemer said...

Aqim ni sepak kang baru tau haha gedik

Aqiim said...

hehehehe
wekkk! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...