Thursday, April 19, 2012

Tahik Tak Selalu Berwarna Coklat Muda


Bismillah



16 tahun tak buat entri kat sini.

Ahh.. Baru 16 tahun. Banyak masa lagi. Umur aku pun baru 15 tahun.

Eh..?



*   *   *   *   *   *


Sebulan dua ni dah banyak match Man.U yang aku dah terlepas. Al-maklum duduk hostel kan.
Mana ada tv kat bilik. Nak tengok live streaming pun buat sakit jiwa je asek tersekat-sekat.
Tolong jangan bagi idea suruh tengok bola guna radio kalau taknak mati tercekik radio.

Sebenarnya aku bukan nak cakap pasal bola.


Sebenarnya aku tak ada benda nak dicakap pun. So, apa kata kita buat bahasa isyarat.
Macam permainan regu tu. Dan kau teka apa aku cuba katakan.

Baik aku start buat bahasa isyarat sekarang ok!



  .  .  .  .  .


  .  .  .  .  .




Nampak tak..?

Aku buat sekali lagi. Teka tau!


  .  .  .  .  .



Dapat teka tak??




  .  .  .  .  .




Huh..?



Ahh... Buang masa je buat aktiviti berskala genius macamni dengan korang.
IQ korang tak mencapai tahap normal sekalipun.


Dah la. Malas nak layan,

Dan..oh ya. Abaikan tajuk entri ni. Aku tau ia terlalu extreme untuk korang.




Babai.





*** owh hai MALIN (NAH KAUU..NAK SANGAT CAPSLOCK KANN),
      hai Sudin. (Saya double. Double cheese burger.)
      Percayalah.. Korang akan menyesal join kami. Ahahahahahaahhahahah!!!!!!



4 comments:

fizafantagirO said...

apakah??

El said...

MALIN tu Peah la....dia tukar nama jer...

Aqim said...

cik ungu telah berjaya membuktikan bahawasanya tanpa idea, manusia mampu menyiapkan satu entri..
tahniah!

misyamissyou said...

aaaa tak faham pong..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...