Sunday, April 22, 2012

Apa suda jadi macha?



 


Ini graph pageview facebook page Mangkuk Tingkat Berhayun. Pageview, talking about this, dan reach dia jatuh menjunam. Apa sudah jadi? Kamu-kamu reader MTB tak sayang ke blog kami? Tak sayang ke abang Aqiim yang selalu post bertanya khabar pada kamu semua dia facebook page? Tak sayang ke nyawa kamu semua?

Lepas ni aku wajibkan kamu semua like dan komen kat facebook page tu. Ye, WAJIB. Bukan sunat muakkad , bukan harus, dan bukan haram jadah. Wajib. Siapa tak komen, like atau post kat facebook page kami, kamu semua bukan mangkuk sejati. Apa gunanya kami pernghayun bertauliah, kalau kamu mangkuk-mangkuk semua tak nak berhayun? Haish. Kecewa betul.

Ni apahal pulak interface blogger dah berubah ni? Macam tau-tau je Bersih 3.0 nak berhimpun nanti. (tak ada kaitan)

   
  
    

3 comments:

muhsin.aminudin said...

dah komen dah :) hayun2.

Hikaru Yui said...

suruh je lima2 org tu update setiap hari konferm naik pageviews...

klu xcukup mai nak tambah lagi sorang..hehe

El said...

hikaru: tapi ini bukan pageview blog. ini cuma activity rate fb page. haha

muhsin: bagus. anda mangkuk sejati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...