Saturday, April 14, 2012

Abang Sudin

Maaflah pada sesiapa yang terperanjat tengok abang Sudin terpacul tiba-tiba kat sini. Abang lupa nak kenalkan diri, terus buat entry. Kerja gila tu. Nasib baik abang tak kena saman. Eh tiba-tiba. Ok cukup dengan intro. Kita pergi ke chorus pulak.

"Kita berkenalan dalam laman muka buku, aku add kamu tapi kamu tak terima aku oh ohh woohh.." 


Ok, nama abang Sudin. Nama panjang, Sudin. So, kalau nak senang panggil abang Sudin je. Abang sebenarnya dah lama tak menulis blog. Sampaikan nak taip huruf A pun kadang-kadang tertukar dengn huruf P. Dulu-dulu abang ada blog tapi abang delete sebab Fasha Sandha suruh. Kamu tahulah akak ipar kamu tu macam mana. Abang buat entry untuk Nora Danish dia terus naik hangin. Habis pipi abang dicubit-cubitnya.

Terima kasih pada El sebab mewujudkan hubungan diplomatik dengan abang dan buat abang rasa berminat nak tulis blog balik. Dulu Nur Fazura ada juga pujuk abang suruh tulis blog semula, tapi abang jual mahal.  Abang setuju untuk tulis kat sini pun sebab Abang tahu abang Sudin hensem. Oleh itu, abang Sudin join blog ni dengan relahati untuk meminjamkan sikit kehenseman abang kat sini. Abang El kamu tu pun bukan hensem sangat. Aaron Aziz hodoh sikit je dari dia. Neelofa pulak cantik kemain (tiba-tiba)





Ok dahlah. Lebih-lebih pulak abang Sudin ni. Baidewey, abang Sudin nak say hai pada author lain, Aqiim, MALIN (capslock kemain, marah ke?), Niki Razali, Cik Ungu (Eh hai awak. Saya single. Awak?) dan semua reader-reader semua yang jumlahnya tak seberapa, dengan ucapan selamat maju jaya dan Gong Xi Fa Chai. Apa? Belum Chinese New Year? Abang peduli apa.

Thank you.
  

3 comments:

cik ungu said...

owh.. ahli baru.


Apa 'hai-hai'..?


Dah bayar yuran penyertaan belum?

El said...

dia baru bank in pagi tadi...rm500

fizafantagirO said...

wah manyakk nyer yuran .. hahaha .
oke abg sudin , selamat menulis :p
kim slm kt pasha ye ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...