Sunday, March 11, 2012

Mangkuk minggu ini: Surat mohon cuti dari budak cina.

Aku tak sure korang pernah jumpa tak pic ni. Aku baru jumpa kat google. Cikgu dia suruh buat surat mohon cuti, budak sekolah rendah cina selamba je bantai buat cerita pulak. Tatabahasa terabur habis. Kah kah kah. Memang lawak




 


p/s: Aqiim, kau boleh try guna karangan dia ni untuk cerpen mangkuk kau. haha


   

6 comments:

Aqiim said...

hantu itu memandu basikal untuk saya -___-"

ketikketok said...

Another wonders of the world Gallery Microfungus House of Magic Potions Tanah Rata and KetikKetok!

El said...

yang ketik ketok jadah apa promote link kat sini? nak kena ketuk?

Aqiim said...

ketikketok,

you are malay or what?
your name is so so so kelakor!
kahkahkahkah

El said...

dia warga zimbabwe. kau apa tau aqiim. haha

Wadi AR said...

mohon rujuk buku balik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...