Tuesday, March 13, 2012

Masalah jadi student U

"Dua tiga lembu terbang, mana nak sama si platipus ku sorang"  -Aristotle.


Berdasarkan quotes diatas, aku ada soalan untuk korang. Tapi untuk korang yang dah masuk, atau pernah masuk U je. Yang belum masuk atau baru habis SPM tolong duduk tepi sikit. Aku nak tanya, betul tak korang lebih rajin masa sekolah compare pada U? I mean, rajin dalam kelas lah. Sebab aku baru perasan, banyak benda yang kita buat lebih masa kat sekolah, kita buat kurang masa kat U.


1. Buku.

Bawa pergi sekolah:






Bawa pergi kuliah:







2. Nota

Nota ditulis lepas 1 jam kelas kat sekolah









Nota ditulis lepas 2 jam kuliah






3) Kenderaan.



Ayah/mak tak dapat hantar ke sekolah.








Tertinggal bas ke kuliah.








Itulah alibi yang sahih yang membuktikan student U lebih malas dari budak sekolah. So, siapa setuju, sila komen. Siapa tak setuju sila korek hidung guna ibu jari kaki.

Bagus, nampaknya semua setuju.



   
       

2 comments:

ipa faiza~ said...

setuju!!

mmg student u pemalas.
sama mcm aku.

haha.

ekmal said...

bwk kertas tulis notes..blk2 bersepah..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...