Wednesday, June 13, 2012

Buruk giler tulisan kau!

Aku sekarang ni tengah musim exam.

Rajinlah sikit nak buat nota semua. Kasi color cantik-cantik. Kalau bukan sebab nak exam, tak ada maknanya aku nak color-color buku aku. Semak wei. Highlight tu pun berhabuk dalam laci tak sentuh. Memang aku beli haighlight untuk kegunaan masa exam je. Bukan untuk conteng-conteng dalam buku biodata.

Satu benda yang aku perasan, sekarang ni bila aku tulis nota sumpah buruk giler tulisan aku. Nak baca balik pun tak lalu. Dari baca nota tulisan cam gampang tu, baik membuta. Hati pun tak sakit.

Tapi.. Tapi..

Orang dulu-dulu cakap, ni orang dulu-dulu cakap tau. Bukan aku cakap.

"ORANG TULISAN BURUK, MUKA DIA LAWA"

hahahaahahaha!





# pada orang yang tulisan buruk, jangan sedih. Muka kau sebenarnya lawa.

10 comments:

bukankosong said...

haha lawa ke?

yg penting buruk pun, ko je leh baca kannn

nurshamila said...

eh yaka?

Niki Razali said...

aku dengar orang cakap macam tu.

ye la kot. hahaha

apasal, tulisan kau buruk gak ke?

Aqim said...

ah ini semua pengaruh simsimi la ni. dah la niki.
hahaha

Encik Atan said...

tulisan aku lawa,muka aku hensem....

Niki Razali said...

aqim : hahahaha. ni org2 zaman batu yang cakap. aku ikut je.


Atan: kau ni rare punya kes. satu dalam sejuta. tapi kalau rupa kau tu dah hensem, aku ni bukan takatlawa je, jelita, anggun, comel. ye dak? hahaha

semutsengal said...

entri ni berbau perasan sungguh.

Yumida said...

mungkin ade kebenarannya di situ...
tulisan aku x buruk..x jugak cantik..means aku tersangat ayu..hahaha
follower ke 223

Niki Razali said...

semut: aku tau kau golongan tulisan lawa kn. hahahah. baik kau ngaku je.


yumida: selamat dtg. kalau aku jd kau, aku takkan folo. blog ni bukan berupdate selalu pun.

biela bell said...

Susah2 je puji aku lawa. Hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...