Sunday, June 10, 2012

Abang tanya adik jawab: Apa lebihnya abam Ben dari abam Atan

Aku still tak faham kenapa ramai yang idolize Ben Ashaari sebagai blogger? And apa lebih blog dia dari blog Atan? Aku curious ni. Seriously aku still tak faham. So, kalau ada sesiapa fan Ben Ashaari kat sini, please....tolong bagitahu apa yang best pasal dia.


Sebab sampai sekarang aku tak jumpa satu reason pun kenapa aku patut minat blog dia.


 
 

9 comments:

peah said...

entah, aku lagi tak paham mende yang best ngat ben tu.

ben ten best la jugak.

Noor said...

kalu mangkuk tingkat xhabaq pasai blog Atan tu,mmg sy xtau.hahahah..adoi.lawak la.

El said...

peah: aku sedang mencari jawapan

El said...

atan kau kena belanja aku teh ais sebab promote blog kau

Encik Atan said...

segan nyer saye......




*el,nty aku blnje 2 bijik karipap yer...?*

El said...

karipap-karipap cinta tau...awr..mcm gay pula bunyinya

semutsengal said...

sebab nnt dorang boleh curik trafik si ben tu.


Haaaaa

cik ungu said...

aku rs sbb badan abe ben tu ketul-ketul.


dan ketul-ketul itu adalah menakutkan tahu.?


dan semalam dia folo tuiter. perlukah aku folo balik?

tidak. tidak.


dan atan.
aku meyakini nama kau hasan bukan.?

El said...

woooo abang ketul folo tuiter tu...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...