Thursday, October 11, 2012

Bukan M. Nasir

Antara pujian paling sweet aku pernah dapat, 

" Eh rambut kau macam.. rambut M Nasir."

Aku sure tu pujian.

..kot.

Seprais. Ni entri pertama aku kat sini.

Eh bodohnya aku.  Aku pasti impaknya tak sampai kat kau orang.

SEPRAIS!!!

Hmm barulah berkesan.

Hai semua orang. 
Semua orang, hai.
Orang hai semua.

Ok dahlah tu penat gua taip.
Bai.


Ha'ah, aku setuju apa korang rasa.
Betul la tu, entri sikit ciput kemut kemut bontot ayam macam ni memang babi.



3 comments:

Encik Atan said...

hai juno....

erry edz said...

salam perkenalan. nice blog. follow me back yah! :)))))

asip محمد said...

gua memang tak kisah lu nak up entry dekat blog lain.. yang gua kisah.. ehlaa jangan babi sangat lupakan gua.. tak nampak ke gua tengah desperate ni cari lu? kakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...