Saturday, November 3, 2012

Mana Semua Orang?


Nak kaki!!!!


Assalamualaikum...cinta.



puih!puih!






Lame benar rasenyer aku tak menulis kt sini.Aku segan sebenarnyer.Sebab pemalu tu sifat semulajadi aku.Sekarang,sumer penulis-penulis blog ni busy.El pun makin sibuk menguruskan hal  anak dan isteri di kampung.Cik Ungu pulak dengan kerjaya dia.Peah pulak menyebarkan cerita palsu kat sekolah.Aqim lagi lar.Kadang wujud,kadang tidak.Hubungan kami dah tak macam dulu.Dulu,kami umpama lutut dan hidung.Itu dulu, tapi sekarang?hmm……(mencebik bibir )





Niki masih wujud,cuma dia malas.Haha.





Dah lama aku tak tengok Abang Sudin menaip guna siku.Mana agaknya abang Sudin ye?.Rindu pulak aku pada dia…






Aku tak nak cakap pape,cuma nak bagi tau…




sebenarnyer aku hensem.Ok tu jer.bai.




6 comments:

cik ungu said...

kau pernah kenal tak makhluk bernama setan..?




dia lebih kurang sama dengan statement last kau tu.


Encik Atan said...

lalala~

Hakim. said...

Minggu lepas, tiga orang meninggal kena tikam dekat perut.


Semua sebab keluar statement yang last tu la.


Mohon jaga2.

El said...

Atan, aku wasiatkn blog ni kat kau smentara kami semua still dlm proses hibernasi. Haha

Peah said...

hensem? puih

Encik Atan said...

hahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...